Ajankohtaista

ITÄ-IKAALISTEN VPK:N KUULUMISIA

Itä-Ikaalisten VPK toimii nimensä mukaisesti Itä-Ikaalisten alueella asukkaiden turvana.

VPK:n saat paikalle soittamalla hätänumeroon 112, kun tarvitset pikaista apua palo- ja pelastustoimen, tai ensivaste asioissa. Kun tarvitset kiireellistä ambulanssin apua, niin ensivaste hälytetään paikalle avustavana yksikkönä. Usein ensivaste on myös kohteessa ennen sairaankuljetusta, koska sairaankuljetuksen ajomatka on huomattavasti pidempi. VPK:lla on noin 30 hälytystä vuodessa, joista noin puolet ovat ensivasteita.

Nyt kun vuosi on vaihtunut ja mietitte mitä uusia harrastuksia aloittaisitte, niin VPK tarjoaa sinulle hyvän harraste mahdollisuuden, toiminta sopii niin aikuisille, kuin myös nuorisolle.

VPK:n nuorisotoiminta on kansalaistaitojen, kuin myös pelastusalan ja ensiaputaitojen kehittämistä mielenkiintoisella harrastuksella.

Hälytystoimintaan pääsee mukaan, kun on suorittanut perehdytyksen ja peruskurssin. Siitä eteen päin voi kouluttautua suorittamalla erilaiset kurssit. Itä-Ikaalisten vpk:sta, vaikka ammattipalomieheksi.

Tule rohkeasti mukaan tutustumaan mielenkiintoiseen toimintaamme, annamme perehdytyksen, koulutuksen ja aloittamisen mahdollisuuden uuteen mielenkiintoiseen harrastukseen, josta saa hyvän mielen auttamalla apua tarvitsevia.

Nyt tarvitsemme toimintaan lisää henkilöstöä niin hälytysosastoon kuin nuoriso-osastoonkin jotta VPK:n toiminnan jatkuvuus on turvattu tulevaisuudessakin.

Lisätietoja toiminnasta saat kaikilta hallituksen jäseniltä tai soittamalla päällikölle tai puheenjohtajalle, joiden yhteystiedot ja lisätietoja löydät nettisivuiltamme www.ita-ikaalistenvpk.fi

TERVETULOA TOIMINTAAN MUKAAN!

Itä-Ikaalisten VPK:n hallitus

Teemu Alanen
Hallituksen puheenjohtaja
040-5585751
Kalervo Lampinen
Palokunnan päällikkö
040-6736241